Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο

Γεια σας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα, που μέσω του διαδικτύου, μας δίνεται η δυνατότητα μιας πιο άμεσης επικοινωνίας.

Η μακρόχρονη διαδρομή μας, που προσμετρά 32 χρόνια ανθηρής και συνεχούς δουλειάς στο χώρο των μεταλλικών κτιρίων, μας προίκισε με εφευρετικότητα, εμπειρία, τεχνογνωσία, οι οποίες μετασχηματίζονταν και εμπλουτίζονταν διαρκώς, από το συγκερασμό των δικών μας οραμάτων και των δικών σας αναγκών ανά τον κόσμο (Πολωνία – Βουλγαρία—Ρωσία – H.A. Εμιράτα – Σουδάν— Βόρεια Μακεδονία — Μολδαβία κ.α.).

Από τα αρχικά μηχανήματα καπνού των πρώτων χρόνων, περάσαμε στην κατασκευή μεταλλικών θερμοκηπίων, σύγχρονων προβατοστασίων, πτηνοτροφείων, κτιρίων, μεταλλικών βάσεων στήριξης Φωτοβολταϊκών πλαισίων κ.τ.λ.

Σήμερα, στην εποχή του αναστοχασμού και των μεταβολών, νιώθουμε ίσως πιο έτοιμοι από ποτέ, να σας προκαλέσουμε να μοιραστούμε το συγκριτικό πλεονέκτημα της μακροχρόνιας τεχνογνωσίας μας, τα σχέδιά μας και τα οράματά μας. Εσάς, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας, τους ανταγωνιστές μας, τους ανήσυχους ανθρώπους που ασχολούνται με το ίδιο ή με παρόμοιο γνωστικό αντικείμενο. Έπειτα, με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και την ίδια τεχνολογική αρτιότητα, να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο σύγχρονες κατασκευές, οι οποίες θα εξυπηρετούν τις νέες ανάγκες που συνεχώς προκύπτουν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Μπάτσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.