Εξοπλισμός Φ/Β Σταθμών

Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια έντονη δραστηριότητα στην αγορά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) μέσω της κατασκευής συστημάτων στήριξης Φωτοβολταϊκών Στοιχείων. Χάρη στην εν λόγω δραστηριότητα, η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ  ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με πολλούς κατασκευαστές – εγκαταστάτες Φωτοβολταϊκών Σταθμών και έχει δημιουργήσει, σήμερα, ένα συμπαγές και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών.

Η έντονη επιθυμία για παροχή ακόμα πιο ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς το δίκτυο συνεργατών είχε ως αποτέλεσμα το σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκάμας μεταλλικών κατασκευών, απαραίτητης για την ολοκληρωμένη εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών.

Οικίσκος

Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από χάλυβα και θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης. Τυποποιημένη διάσταση 2 μέτρα πλάτος, 3 μέτρα μήκος και 2,20 μέτρα ύψος. Δυνατότητα κατασκευής σε επιθυμητές διαστάσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Ιστός Αλεξικέραυνου

Κατασκευάζεται από γαλβανισμένους εν θερμώ χαλύβδινους σωλήνες διαφορετικής διατομής καθ’ ύψος. Συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα παρελκόμενα σωστής λειτουργίας της αντικεραυνικής προστασίας. Τυποποιημένες διαστάσεις σε ύψος 12 και 18 μέτρα.

Ιστός καμερών – Φωτισμού

Κατασκευάζεται από γαλβανισμένο εν θερμώ χαλύβδινο σωλήνα σε ύψος από 2,80 – 3,20 μέτρα με ειδικά εξαρτήματα στήριξης καμερών, προβολέων κ.ά.

Ιστός συναγερμού (για ανιχνευτές με δέσμες – beams)

Κατασκευάζεται από γαλβανισμένο εν θερμώ χαλύβδινο σωλήνα σε ύψος από 1,40 – 1,80 μέτρα, με ειδικά εξαρτήματα στήριξης για όλους τους τύπους των συναγερμών.

Βάση μετατροπέα (inverter)

Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ σιδηρογωνία σε τυποποιημένη διάσταση,  ανάλογα με τη διάταξη των μετατροπέων (inverters) που θα επιλεγεί.

Βάση Πίνακα

Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ σιδηρογωνία σε διάφορες διαστάσεις, ανάλογα με τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που θα επιλεγεί.

Βάση Υποπίνακα

Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ σιδηρογωνία σε διάφορες διαστάσεις, ανάλογα με τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που θα επιλεγεί

Βάση Μετρητών ΔΕΗ

Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ σιδηρογωνία σε συγκεκριμένη διάσταση που ικανοποιεί τις προδιαγραφές της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.