Βουστάσια

Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. παρέχει στους πελάτες της διαφορετικούς τύπους προκατασκευασμένων μεταλλικών κτιρίων κατάλληλους για την εκτροφή βοοειδών. Ανάλογα με τη βασική επιδίωξη και τη δυναμικότητα της μονάδας παραγωγής (γαλακτοπαραγωγή, πάχυνση, κρεατοπαραγωγή), μελετάται και κατασκευάζεται με κάθε λεπτομέρεια το σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων που απαιτείται, βάσει των υγειονομικών διατάξεων. Τοποθετείται σταθερό άνοιγμα οροφής (παπάς), παράθυρα τύπου rolling (από αντιανεμικά δίχτυα ή μουσάμα υψηλής αντοχής), και μονωτικά υλικά κάλυψης (πάνελς πολυουρεθάνης ή μόνωση από υαλομβάμβακα), εξασφαλίζοντας έτσι ιδανικές συνθήκες ευεξίας και αξιοσημείωτη παραγωγικότητα του ζωικού πληθυσμού.

Τα βουστάσια συνήθως αποτελούνται από χώρους σταβλισμού, χώρους αρμέξεως, απομονωτήρια ασθενών ζώων και αποθηκευτικούς χώρους ζωοτροφών. Οι κατασκευές της ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗΣ για το ζωικό κεφάλαιο προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη στη διάταξη και τις διαστάσεις που επιλέγει.

Βάσει της Υπουργικής Απόφασης 5888 της 03/02/2004 για την κατασκευή και εγκατάσταση κτηνοτροφικών στεγάστρων με σκελετό θερμοκηπίου ή κινητών κτηνοτροφικών στεγάστρων, των οποίων οι τύποι έχουν την έγκριση του Κέντρου Ελέγχου Γεωργικών Κατασκευών ή άλλου φορέα που ορίζεται από το Υπουργείο Γεωργίας, δεν απαιτείται έκδοση Οικοδομικής Αδείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.