Ιστορικό

Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή μεταλλικών θερμοκηπίων από γαλβανισμένο σιδηροσκελετό, κατασκευάζει πάνω από 20 τύπους θερμοκηπίων, καλύπτοντας έτσι όλη την απαιτούμενη ποικιλία στο συγκεκριμένο τομέα. Επίσης, διακρίνεται για την ποιοτική κατασκευή σε πτηνοτροφικούς και κτηνοτροφικούς θαλάμους, σε μονάδες σαλιγκαριών και μανιταριών και σε κάθε είδους μεταλλικά κτίρια.

Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε., χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, είναι πρωτοπόρος στη σχεδίαση, την έρευνα και τη βελτίωση των κατασκευών της. Στον πλήρως αυτοματοποιημένο και υπερσύγχρονο χώρο παραγωγής των 6.000 τ.μ., εξασφαλίζει στους πελάτες της προϊόντα πιστοποιημένης υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2000

Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένα συνεργεία, επιτυγχάνοντας στο ακέραιο την τήρηση των δεσμεύσεών της προς τους πελάτες της. Σκοπός της εταιρείας αποτελεί η πλήρης ικανοποίησή τους, για την ποιότητα και τις υπηρεσίες της πριν αλλά και μετά την πώληση.

Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται διεθνώς μέσω του δικτύου των θυγατρικών της εταιρειών και των αποκλειστικών αντιπροσώπων. Οι θυγατρικές εταιρείες εδρεύουν στην Πολωνία (GEOPOLSKA sp. z.o.o.), στη Βόρεια Μακεδονία (GEOTHERMIKA TEH) και την Ουκρανία (GROUP IMAGO). Επίσημους συνεργάτες με δίκτυα πώλησης και τεχνικής υποστήριξης θα βρείτε σε: Ρουμανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Κροατία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ουκρανία, Αίγυπτο, Ιορδανία, Τυνησία, Σαουδική Αραβία και στα Αραβικά Εμιράτα. Η διαρκής παρουσία της εταιρείας σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της επιχειρηματικής εξωστρέφειας και του διεθνούς προσανατολισμού της.

Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε., από το 2008 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται δυναμικά στην παραγωγή μεταλλικών βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών στοιχείων. Αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις της αγοράς και τη μαζική στροφή των επενδυτών σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και κυρίως στα φωτοβολταϊκά, σχεδίασε και κατασκεύασε μια ολοκληρωμένη γκάμα σταθερών και περιστρεφόμενων βάσεων, προσφέροντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη και απαιτητική αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.